Ett steg i taget…

Jag känner att mitt driv arbetar nästan dygnet runt. Även om jag är så utmattad så hjärnan bara vill att jag ska sova så ligger drivet där och driver under ytan iallafall. Men jag känner att jag kommer närmare för varje dag. Jag har hittat min dröm, mitt kall. Även om jag är sjuk, inte har den ork eller koncentration som krävs för att helt ärligt och på heltid jobba för att uppnå målet känner jag längtan som ligger där. Min stolthet och min ödmjukhet inför den dröm som jag bestämt att ska komma till skott i min livstid. Att skriva en bok. Jag har drömt om det många år, sedan jag var ett barn. Så jag har en del råmaterial att jobba med. Det fascinerar mig när människor målmedvetet jobbar för att nå sina drömmar. Det är en sådan person som jag vill vara.

”Ta mig till kärlek ta mig till dans ge mig nåt som tar mig någonstans.”

Håkan Hellström

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *