Böcker är livet..

Böcker måste vara den vackraste konsten. Jag bara älskar böcker. Vilken fantastisk fantasi som skapar dessa ordhav som blir till underhållning för så många människor. En av de äldsta konstformerna kanske till och med.

Just nu har jag börjat lyssna på nyaste Lars Kepler, Lazarus. En väldigt bra bok. Men sedan är jag en nöd av just Lars Keplers serie om Jona Linna. Polisthriller.  Välskrivna böcker, något som fascinerar mig just med dessa böcker är författarna bakom. Alltså ett gift par som skriver varannan kapitel. Det startar min nyfikenhet och analytiska förmåga. Det blir en sport att lista ut om det är den manliga eller den kvinnliga som skrivit det aktuella kapitlet. Nu har jag lyssnat till ungefär hälften. Så det totala uttalande om boken får vänta…..

 

”Om personen du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.”

Nalle Puh

17 svar på ”Böcker är livet..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *