Kan jag bli frisk på bara inställning?

Hur mycket påverkar tanken? Kan man tänka sig frisk från en utmattning? Kan man tänka sig frisk från fibromyalgi? Som man vet kommer de flesta sjukdomar utav inflammation. Kan man bli frisk från inflammation av att tänka positivt? Jag tror att inställning har betydelse. Absolut. Men jag tror att det lär till lite mer än bara tanken. Lite mer positiva val i livet så som kosten exempelvis har nog sin betydelse med. Vad man stoppar i sig och att välja ekologiskt så långt som det är möjligt.  Det är viktigt både för den egna kroppen och för miljön. Sömn och motion inte att förglömma. Så visst ska man alltid ha ett positivt sinne. Skapa glädje för sig själ och de som finns runt omkring.

 

”Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.”

Nalle Puh

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *