Äntligen fredag..

Varför finns det uttrycket.  Är det vårt ekorrhjul till liv. Fredag betyder fredagsmys med familjen. Man får släppa lite på hämningarna, kanske ta ett glas vin för i morgon lär jag inte stiga upp så tidigt.

Jag förstår den känslan men ändå inte. Det måste ju gå att få livet att gå runt med allt som det innebär men ändå inte känna sig upplåst av samhällets mall. Jag passar inte in i den mallen. Det är som om man försöker att få in en fyrkantig kloss i ett runt hål. I och med det har jag länge funderat över den frågan. Svaret hittade jag inom mig själv. Alla kan hitta sitt rätta jag. Ta dig tid att lyssna till ditt hjärtas röst. Där finns svaren. Visst finns det säkert många som trivs med sitt liv som det är, med ett dagtidsjobb som man kan släppa och gå hem. Men min hjärna jobbar ändå 24-7. Det är därför jag trivs så bra med att skriva.  Min fantasi har alltid varit hög. Jag har en uppmaning till er alla. Ge er själva chansen lyssna inåt och se var ni hamnar.

 

”Vi är alla i rännstenen, men några av oss riktar blicken mot stjärnorna”

Oscar Wilde (1854-1900)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *