Att känna sig stark….

När vinden blåser, havet stormar, allting känns bara tungt, då ska man känna sig stark. Hur gör man det? Ja det finns nog lika många svar som det finns människor. Jag tror på att vara riktigt jordad. Lita ordentligt på sin egen förmåga. Ungefär som att bygga en stadig husgrund. Blir det orkan, hur står huset kvar? Jo den är byggd på en stadig grund.

Med riktig jordad menar jag att man lär kunna känna energin från inre kärnan i jorden och genom kroppen ut genom huvudet. Den sanna rösten är hjärtat, lyssna till hjärtats röst på väg genom kroppen. Du är någon, du är värdefull. Oavsett om det stormar lite så lägger det sig alltid, men du finns kvar. Glöm inte bort att du är värld allt. Ge av din kärlek till dig själv och din omgivning. Jag kan lova dig att du kommer att stärkas i det. För vem mår inte bra av att se att man har gjort någon annan glad. Det är det som livet bygger på. Om alla tänkte mer på sin nästa istället för att ha den maktkamp som livet har blivit skulle alla känna att livet blev lite lättare. Man är själv lycklig och likaså sin granne…..

” När solen lyser, kan jag göra vad som helst. Inget berg är för högt, inget hinder är omöjligt att komma över”

Wilma Rudolph, F. 1940

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *