En ”vanlig” dag med utmattning..

Hej alla vänner.

Vad betyder en vanlig dag med utmattning. Det är nog lika olika som det finns antal patienter. Men för mig betyder det total energilöshet. Man blir mer som förlamad i muskulaturen och i viljan. Man kan mana inne i huvudet medans kroppen inte svarar. Så allt man vill prestera tar väldigt långt tid.

 

I dag har jag haft hela huset fullt med barn. De är väldigt snälla vilket är tur för mig. 🙂 Mina flickor är så pass stora att man kan vara för sig själv ett tag och de håller ändå ställningarna. De berättar för mig när något är fel. Med glada barnenergier borde man bli upplyft men jag blir trött. Jag försöker så varje dag att finnas i nuet runt allt som händer i min familj och mitt tillfrisknande. I sådana stunder tycker jag att det är perfekt att lyssna på podd. Som jag gör nu. Jag lyssnar på ”Att skriva en bestseller eller en annan bok” med Caroline Eriksson och Ninni Schulman. Rekommenderas starkt. Jag tycker den är suveränt bra och matnyttig. Fem tummen upp på den. 🙂

 

Gudomliga helhet som sjunger för oss i tystnaden. Som undervisar oss genom varandra, vägled mina steg med styrka och visdom. Må jag se lärdomarna medans jag vandrar och hedra alltings syfte. Hjälp mig att vidröra med respekt och alltid tala från bakom ögonen. Låt mig iaktta , inte döma. Hjälp mig att inte orsaka någon skada och att lämna musik och skönhet efter mitt besök. När jag återvänder till evigheten, må cirkeln vara sluten och spiralen ha vidgats.

Ur ”Budskap från evigheten”

14 svar på ”En ”vanlig” dag med utmattning..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *