Idag kom det en bok.

När jag skulle somna i går kväll funderade jag på hur man skulle kunna få bort en tung energi som är i ett av barnens rum. Idag kom svaret…. i min brevlåda. Boken heter ”Strängar av energi” skriven av Denise Linn.

Jag slängde mig naturligtvis 🙂 direkt över den och började läsa. Det ser ut att finnas svaret på min fråga där och svaren på många fler. I boken förklarar författarinnan om hur energier hör ihop. Hur man gör för att lära känna negativa eller positiva energier och man bryter negativa trådar som kan göra dig sjuk eller låg på energi. Det kommer för mig att bli ett sant nöje att läsa denna bok.

 

Livet. Jag kämpar med att få ihop det dagligen. Det känner ni nog igen alla med småbarn, utmattning och att få egen tid. Min dröm är ju att skriva på heltid. Jag som jag redan har varit inne på hur bra jag trivs inne i mitt eget huvud så skulle författare vara mitt drömjobb. Tänk, kunna leva på sin fantasi. Men jag kämpar som alla andra människor. Jag försöker var ärlig mot mig själv, samla energi och jobba sakta men säkert mot ett mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *