Happy people build their inner world.

Ärligt jag är lycklig när jag känner mig trygg. Jag är lycklig när jag känner kärleken i mitt hjärta. Jag är lycklig när jag kan göra någon annans dag. Jag är lycklig när min inre värld är i harmoni med mina drömmar. Jag är lycklig när jag kan känna tacksamhet för det som jag har. Jag är lycklig när jag kan ge mig själv det erkännande som jag förtjänar. Jag är lycklig när jag kan se det suveräna i det lilla. Att känna doften av blommorna, se färgerna på höstträden, höra mina barn kalla mig mamma, att känna smärtan gå över, att känna hopp. Det finns mycket hopp för framtiden. Det viktiga här är att vi håller ihop. Vi måste hjälpa varandra fram…. hjälpa varandra i det lilla i vardagen. Vi lever i en svår tid i den yttre världen men den inre världen den du bär i ditt sinne, i ditt hjärta, den är fortfarande ljus. Du kan välja att fokusera på den yttre världen och se mörker och rädslor eller fokusera på den inre världen där du är fri, ohotad, kärleksfull, din egen healer, där du kan sprida kärlek till den yttre världen så att andra människor kan ta del av ditt ljus, din kärlek. Det är en gåva som vi alla föds med. Problemet som jag ser det är att vi är så indoktrinerade i en falsk sanning så att vi har slutat att söka oss själva. Vi har slutat att se vår egen suveränitet för den bär vi var och en. Vi har blivit uppfostrade in i en värld där vi tror att vi är beroende av den yttre världen för att våra liv ska fungera. Vi behöver politiker som sätter upp lagar, vi behöver doktorer som ska tala om för oss vad vi ska ta för mediciner, vi behöver skolan som ska tala om för oss hur vi röstar fram dessa politiker, skolan ska berätta för oss hur vår historia ser ut utan att vi ifrågasätter om det ens är sant. För vi har lärt oss att inte ifrågasätta. Vi har lärt oss att vi är ingenting utan den yttre världen som talar om för oss vad klockan är. Vilken tid du ska infinna dig på ett jobb som sliter ut dig för en lön som inte går att leva på medans de som sitter högst upp på pyramiden blir ofantligt rika. Så rika så att 95% av världen inte ens kan föreställa sig. Vi har blivit lärda att denna värld inte skulle fungera om vi inte faller in i mallen och gör vårt jobb. Att vissa måste få bli rika på alla andra människors bekostnad för att det alltid har varit så, de kommer med idéerna…är det verkligen så? Men jag tror inte på det. Jag har jobbat under många år för att hitta in i mig själv, i min trygghet, i min suveränitet… i meditationer, i tankekontroll, i övningar på att se kärlek i det som känns helt hopplöst, att bryta karma från min barndom… mina föräldrar. Jag har övat på att andas rätt. I alla fall när jag kommer ihåg det. Man får börja med små tankeövningar så kommer man snart in i det. Lev i nuet. Plocka medvetandet från huvudet ner i hjärtat. Öppna upp din intuition. Förstå att det mesta som finns är här för att göra ditt liv underbart. Det är endast en liten promille av allting som är negativt. Fokusera inte på det. Snälla följ med mig i det här.. Världen behöver er. Moder jord behöver er. Mänskligheten behöver er. Vi gör det tillsammans. Vi alla är ett. Vi alla är skapta ur samma källa. Kärlek och ljus till er alla..

29 svar på ”Happy people build their inner world.”

  1. After I initially commented I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is added I recieve 4 emails with the same comment. Is there a means you can remove me from that service? Cheers!

  2. Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Thank you

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *