Lighthouse..

Nu är det mer tid än någonsin att hålla sitt ljus. Sitt inre ljus av kärlek till sig själv och till allt levande. Genom att stå stabilt i dessa tider och hålla sitt inre ljus hjälper man inte bara sig själv utan också kollektivet. Genom att ge sig själv den tid och kärlek som man kanske inte gör till vardags kan man nu skapa ett nätverk av kärlek runt om planeten. Vi är i en tid där vi måste inse att alla är ett och de tankar och känslor som du bär skapar även en verklighet för alla. Via energier. Var medveten om dina tankar, dina känslor och ditt agerande, på så sätt kan du medvetet skapa en energi som gynnar allt levande och hjälper moder jord att städa bort de låga energier som har levt av henne under dessänger.

Pin by 𝓛𝓮𝔁𝓾𝓼 ☾ on positivity | Words quotes, Heart quotes, Short quotes

Föreställ er att alla relationer ni möter, alla utmaningar ni möter är en direkt spegelbild av ditt eget inre. Det är det enda stället som du kan förändra. Förändra det med kärlek. Kärlek är den högsta frekvensen som en människa kan hålla. Det är också den snabbaste energin att transformera. Skapa bara tankar som du vill uppleva. Skapa en inre värld med hjälp av din fantasi, en värld som är bara din med den bästa förutsättningen du vill skapa. Kom ihåg att ingenting är för stort, för omöjligt eller löjligt. Allting är möjligt. Så fantisera på med medvetna tankar för dig själv och hela planeten.

Ljus och kärlek till alla mina läsare <3

26 svar på ”Lighthouse..”

  1. I do trust all the ideas you’ve presented in your post. They are really convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are too short for newbies. May just you please lengthen them a bit from next time? Thank you for the post.

  2. Somebody essentially help to make significantly articles I’d state. This is the first time I frequented your web page and up to now? I surprised with the research you made to make this actual post incredible. Fantastic job!

  3. Just wish to say your article is as surprising. The clearness in your post is just cool and i could assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

  4. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

  5. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog web site? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

  6. Usually I do not read article on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do it! Your writing style has been amazed me. Thank you, very nice article.

    1. Hi. I write my texts in Swedish so I don’t stand for the translation. Sorry. Hope you can enjoy the lyrics though. //J

  7. naturally like your web site however you need to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth on the other hand I will surely come again again.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *