Hur programmerade är vi?

Hur länge ska vi behöva leva utan frihet? Vem tjänar på att strukturen i samhället ser ut som den gör? Vem ansvarar för den programmering som människan utsätts för redan som små barn? Bara för att vi har fått lära oss att det är det normala. Att man måste tillhöra den stora gemenskapen för att överleva. Är det verkligen så? Vem förlorar på att den stora massan kliver ur sina ekorrhjul? Inte den lilla människan. Måste det som dom styrande vid makten säger är sanningen, måste det verkligen vara så? Eller är vi programmerade som radiostyrda robotar som bara jakar och accepterar det som auktoriteten säger. Om all produktion i ett land som Sverige bara stannade en dag….. vem betalar maktens lön då? Vem betalar för de höga chefernas lön då? Vilken i höga maktpositioner skulle kunna ha sin standard kvar? Ha sina höga löner kvar? Bo i sina flådiga villor… Om inte människor som du och jag drog det stora ekorrhjulet så att deras glansdagar blir möjliga. Är det rättvisa? Vem avgör vad som är rättvist? Det är lika i hela världen. Alla vill ha mer och de som redan sitter på toppen av pyramiden vill inte ha dit dig eller mig. De vill ha sin makt, sina pengar och sin position ostört och orubbat. Vem äger makten att ta tillbaka sin frihet? Jo det vanliga folket. Dom som du och jag. Bara man öppnar upp ögonen och ser på verkligheten som den egentligen är och inte som media vill att du ska se den. Följ pengarna. Någon tjänar otroliga pengar på ditt sätt att leva. På att du har en lön uträknat så du knappt kan överleva på de. Vem skulle förlora på att allting stannade upp?

  • ”Om någon frågar dig hur en som precis flyttat dit egentligen kom dit, och du inte vet, kan du bara säga “På det vanliga sättet, om du förstår vad jag menar”.
    – Nalle Puh

16 svar på ”Hur programmerade är vi?”

  1. Nicely put, Thanks a lot.
    cheap reliable essay writing service [url=https://topswritingservices.com/#]do my essay[/url] cover letter writing service sydney

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *