4 februari-Världscancerdagen

Idag får vi ta tid för att sörja. Sörja en närstående som drabbats eller gått bort i cancer. Det är en så pass stor andel i världen som dör i just cancer. Vi har alla någon som vi kan relatera till i vår närhet. Även om det funnits forskning länge har vi inte riktigt lyckats lösa gåtan än. Har man sett någon nära tyna bort, jag har det så känner man att man får respekt för livet. Ta tid idag för återhämtning och reflektion. Sprid kärlek till dom som ni har nära. Ta tid och tala med varandra om det. Det hjälper. Det är en hemsk sjukdom. Jag skulle vilja ge tröstande ord men jag äger dem inte. Jag skulle behöva trösta min familj men jag äger dem inte. Det skapar en tomhet. Ta hand om varandra där ute. I dag sprider vi kärlek.

” Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut.”
– Ryskt ordspråk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *