Internationella kvinnodagen.

Jag vill börja med att säga att i går försvann helt att blogga. Det är lägen som man blir lite rädd för sig själv. Saker som man gör varje dag, eller i alla fall varje vardag. Som att gå till ett arbete. Men det bara finns inte i min hjärna. Absolut borta. Läskigt. Varför. Utmattning? Fibromyalgin med dess dimma? Jag har inget bra svar. I morse när jag följer med mina barn ut till bussen för att åka till skolan så slår det mig, bloggen. Ja ja, jag vet att jag gör så gott jag kan. Jag vet att jag är en driven människa. Jag kämpar dagligen med mitt liv. Så nya tag.

Men i dag är det internationella kvinnodagen. En viktig dag. Inte bara för alla kvinnor i världen och deras rättigheter. Utan det har också en djupare andlig mening. Vi måste hjälpas åt att lyfta fram den kvinnliga energin. Den som står för kärlek, empati, omhändertagande och moderlig. Även vår kära moder jord behöver hjälp. Hon behöver healing. Hon behöver hjälp med att plocka upp de allra innersta energierna i jordkärnan. Vi har alldeles för länge riktat oss enbart uppåt. Jag är den första att förespråka all hjälp från änglarna. Jag älskar mina änglar. Men det är lika viktigt att plocka upp energin från jorden som att plocka ner den från himlen. Vi människor är redskapet. Det viktiga är att vi blir medvetna. Att vi blir medvetna att det är lika viktigt, bägge energierna. Jorden och himlen. Men i dag firar vi alla kvinnor, grattis till mig, grattis till moder jord och grattis alla kvinnor i världen.

Samtidigt som det är bra att höja ribban i takt med de framsteg vi gör är det ett misstag att jämföra vårt eget beteende med ett idealbeteende. Det är som om man skulle bedöma ett barn i första årskurs efter den måttstock man har när någon ska ta examen. Det är därför betydligt effektivare att samtidigt som en flod flyta mot den förändring som är målet än att fara ut i korta utbrott av heroiska ansträngningar som följs av perioder av overksamhet.

Dalai Lama

40 svar på ”Internationella kvinnodagen.”

 1. Every weekend i used to pay a visit this web site, as i wish for enjoyment, since this this web site conations in fact good funny stuff too.| Sharona Ernie Kenrick

 2. I have been examinating out many of your stories and i can claim pretty good stuff. I will make sure to bookmark your blog. Anstice Carrol Peter

 3. Thanks for your blog post. I would also like to say that the health insurance broker also works well with the benefit of the coordinators of a group insurance policy. The health insurance agent is given a listing of benefits searched for by individuals or a group coordinator. What a broker may is look for individuals or perhaps coordinators which usually best match up those requirements. Then he provides his ideas and if both parties agree, the actual broker formulates a contract between the two parties. Joletta Orland Walther

 4. Hello ! Good day .. salamat poh sa onetaker .. malaking bagy poh ito para magamit ko sa pagrereview ng civil service exam ko sa 26 ng uktubre taong kasalukuyan Jordan Max Udale

 5. I happen to be writing to let you be aware of what a notable discovery our child found visiting your web site. She noticed a lot of pieces, with the inclusion of what it is like to possess a great helping nature to make folks with ease understand a variety of tricky subject areas. You undoubtedly exceeded her expected results. I appreciate you for imparting such practical, healthy, informative as well as easy thoughts on that topic to Gloria. Delcine Warner Xylon

 6. After going over a handful of the blog posts on your web site, I seriously like your way of writing a blog. I book-marked it to my bookmark site list and will be checking back in the near future. Please check out my web site as well and tell me your opinion. Carolynn Glynn Genesia

 7. Thank you for your website post. Jones and I have been saving to buy a new ebook on this topic and your short article has made people like us to save all of our money. Your notions really resolved all our questions. In fact, above what we had recognized in advance of the time we came across your great blog. My spouse and i no longer nurture doubts along with a troubled mind because you completely attended to all of our needs here. Thanks Buffy Ezri Beedon

  1. Tack så mycket att du läser min blogg. Jag bjuder in att fortsätta att läsa min blogg så kommer det komma mera inlägg i en röd tråd… All kärlek
   // Jenny

 8. Pingback: elexusbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *