Feeling hight, feeling low…

Efter en period av att känna sig hög av energier kommer alltid en period av låga energier. Hjärnan är trött. Den vill inte jobba lika fort som den gjorde i den högre perioden. När man har varit i den högre energin har man ett väldigt driv inbyggt som bara maler på. Sedan kommer en tid där man vill väldigt mycket men kroppen svarar inte. Jag känner mig övertygad om att fler med utmattning upplever samma som mig. Man vill så mycket, har så mycket som man vill förverkliga. Men kroppen sätter stopp. Eller hjärnan. Vad gör man då? När man är helt uppe i sitt driv är det svårt att acceptera att hjärnan har begränsningar. För att drivet minskar inte automatiskt för att energinivåerna går ner. Men det bästa i sina low perioder vet man att nu går det bara uppåt…;-)

 

“Att vara medveten om en enda brist hos dig själv är bättre än att vara medveten om tusen hos någon annan.”

Dalai Lama

16 svar på ”Feeling hight, feeling low…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *