En kämpig tid..

Ja det är en jobbig tid. Jag känner att varje dag blir en kamp. Är man som mig tänker jag som vill jobba andligt så känner man av det där med uppstigningen. Våren är på intågande och dagarna blir ljusare och längre. För många är det kopplat till vårdepression och jag kan känna att jag är låg vissa dagar. Egentligen älskar jag ljuset och solen. Jag borde hoppa och hurra men det gör jag inte utan jag kämpar. Jag kämpar med att kunna sova. Jag kämpar med att hålla humöret. Jag kämpar med ingen matlust ibland och överdrivet kolhydratsug ibland. Ingenting kan vara i balans. Hormonerna hoppar. Jag vet att många med mig kämpar just på våren. Även om man tycker att vintern är svår och tung och man borde jubla så gör man inte det. Nästan som att det skulle ligga en skam i det. Jag följer många andra ljusarbetare lika som mig och jag ser att många beskriver precis samma sak. Det är som att stå i frontlinjen för ett krig. Vi står där som ljusfyrar och försöker skapa en bättre plats åt alla. Försöker att skapa en högre energinivå för moder Gaia och för mänskligheten. Skapa en plats utan orättvisor, inga krig och jämlik ekonomisk situation för alla. Stå upp alla ljusarbetare, stå stadigt jordade för vi reser oss upp tillsammans för en bättre framtid för oss alla…

en lista för att fylla ut ändlösa sommarlovsdagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *