Vi lever i en tid av prövning

Idag när jag gick på matbutiken för att handla kom en av de anställda för att tala om för mig att mina barn inte fick vara kvar i butiken utan behövde gå ut på grund av coronaregler. Jag kände bara… SLUTA. Allt detta har gått för långt. Är det här den sanning som vi vill leva i. Den framtid som vi vill ska för oss själva och våra barn. SLUTA. Här har vi ett val… Makthavarna vill begränsa oss, vill ha makten över oss. Allt detta ska de uppnå genom att hota oss med lagar, begränsa våra möjligheter och övervaka allting vi gör. SLUTA. Hur länge vill vi ställa upp på det här? Det känns som vi lever i Matrix. Allting är en illusion. Nu är tiden för att ställa oss, tiden för att visa vad min frihet betyder. Jag är trött på detta skådespel. SLUTA. Bara när jag inser att jag har ett val, bara jag inser att jag kan bestämma…. då ska livet börja…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *