Smärtar förändringar?

Nu i tiden som råder måste alla tänka om. Alla måste offra någonting. Allting har förändrats. Är det nödvändigt egentligen? Folk dör i sin ensamhet. Är det så vi vill att den nya tiden ska bli? Sitta inlåsta i våra hem. Vara rädda för att möta våra grannar och familjer på gatan eller i butiken. Restriktioner för allting. Övervakning för allting. Sedan bestraffning. Vem tjänar på det? Inte den lilla människan. Någon annan tjänar på det här. Var går pengarna? Vem vill att vi ska leva så här? Det är nog ingen törs jag gissa. Ingen av oss som slavar i systemet. Kommer vi någonsin återgå till det som var förr? Jag tror inte det heller. Viss förändring är nog bra. Vi tvingas till att tänka om, tänka smartare. Till utveckling. Samtidigt vaknar många människor runt om vår vackra värld som börjar bli kritisk mot systemet. Det system som har styrt oss i århundraden. Följ pengarna. Vem tjänar på det här systemet. Inte den lilla människan. Kampen om frihet kommer att vakna. Det kommer att tjäna den lilla människan. Hur lång tid ska det behöva ta? Vem kommer stå upp för den lilla människan i kampen om frihet? Jag kan tänka mig många som kommer att bistå oss.

”Change is never painful. Only resistance to change is painful. / Buddha

15 svar på ”Smärtar förändringar?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *