Nya tag..

Visst känns det ibland som att man går baklänges. Eller att tiden står still. Man vill så mycket men det är svårt. Börja om. Gör om. Vad ska jag ändra på? Börja ge mig kred…. och inte klaga. Ja, kanske. Jag som tyckte jag lagt ner så mycket jobb. Okej det fungerade inte… Gör om. Gör bättre. Okej. Inte deppa. Ta tag i dit liv och skärp dig. Hehehe, mungipor upp. Snälla änglar hjälp mig. Inte deppa. Inte ge upp. Ta nya tag. Det ska gå. Ska det behöva gå tung, livet? Ska det inte vara enkelt när man följer sin inre röst. Att följa sitt hjärtas röst. Det ska vara lätt tycker jag. Men livet är aldrig lätt. Nu behöver jag inspiration. För att fortsätta med mitt liv. Inte klaga. Inte stagnera. Fortsätt se framåt och fortsätt. Jag vill ha semester. Fast jag varit sjukskriven i 4 år. Hur går det ihop? Vila. Är jag deppig? Nej. Jag vill inte. Jag lär fortsätta framåt. Jag vill lyckas. Jag vill bli något. Jag vill följa mitt hjärta.

”Medan de grundläggande frågorna om den mänskliga existensen- varför är vi här , vart är vi på väg, har universum ett ursprung och så vidare- har frambringat olika svar inom olika filosofiska traditioner., är det uppenbart att ett generöst hjärta uppbyggliga, handlingar leder till ett större mått av frid. Och det är lika uppenbart att deras negativa motsvarigheter ger upphov till oönskade konsekvenser.”

Dalai Lama

17 svar på ”Nya tag..”

 1. Undeniably believe that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks Arly Shepherd Haddad

 2. Every weekend i used to pay a quick visit this web page, because i want enjoyment, since this this web page conations really pleasant funny material too.

 3. I do not know whether it’s just me or if perhaps everyone else encountering
  problems with your website. It appears like some of the
  text within your content are running off the screen. Can someone else please comment and
  let me know if this is happening to them as well?
  This may be a problem with my web browser because I’ve had
  this happen previously. Thank youderma prime plus reviews

 4. These kind of post are always inspiring and I prefer to read quality content so I happy to find many first-rate point here in the post, writing is simply great, thank you for the post

 5. Wonderful blog post. This is absolute magic from you! I have never seen a more wonderful post than this one. You’ve really made my day today with this. I hope you keep this up!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *