Eco living ur ett andligt perspektiv..

När jag tänker andligt tänker jag inte religiöst. Jag tänker respekt, glädje, kärlek, omsorg, att se det lilla. Jag tänker att man ska vara tacksam för det man har. De allra flesta har det de behöver och mycket mer. Man kan dela med sig av det man själv inte har behov av längre. Man kan komma ihåg att vara tacksam för det man har och det man får. Man ska visa kärlek och respekt. Det känns som jag upprepar mig lite emellanåt men jag tror att det behövs. Den värld vi lever i är inte hållbart på sikt. Som en forskning som jag hörde gör vi av med ungefär 4 planeter om året. Kanske är det dags att dra i nödstoppen och börja att tänka. Jag vill absolut inte pracka på någon religiösa uppfattningar utan bara uppmana alla till att tänka till och glädjas över det lilla vi har och börja se det vackra i det.

 

”Bevara ett träd i ditt hjärta- kanske slår sig en fågel ner där och sjunger”

Kinesiskt ordspråk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *