Eco living den nya framtiden..

Tänk vad enkelt man skulle leva men ändå känna som man lever i lyx. Behöver vi verkligen all lyx som  vi har? Guldkranar? 200 kvadratmeter hus? El som bara kommer ut två hål i väggen? Vattenklosetter?Nej är min mening är att med den modena tekniken som vi har kan man fixa ett lyxigt liv med enkla metoder. Man lär tänka återvinning. Var tar allt vatten som vi använder vägen? Behöver vi kemikalier i vårt liv? Nej inte när det finns ekologiska alternativ. Vi behöver verkligen inte allt. Om man tänker att man har ett betydligt enklare leverne som kostar betydligt mindre behöver vi inte tjäna så mycket pengar. Man kommer per automatik att få en bättre livskvalitet. Tillbringa mycket mer tid med sin familj och alla sina kära. Man kan ha djur, inte som föda utan för den hjälp som de kan göra för ekosystemet. Allt skulle kunna bli perfekt. Jag tror  verkligen på det. Om man kunde fixa lite hemma jobb som skulle gynna familjen och världen.

”Fortsätt att leta efter ljus, klar himmel. Fortsätt att sjunga, när hela världen suckar och du kommer att nå fram till morgonen.”

Sångtext

 

2 svar på ”Eco living den nya framtiden..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *