Löven färgas röda….

Idag är en sådan dag, en vanlig höstdag i Sverige. Det är grått och det småduggar. Egentligen borde man vara glad efter den torka som Sverige upplevde i somras men jag är ingen fan av kallt ruggigt väder. Idag är en sådan dag som min fantasi värmer mina sinnen. Man måste ha ett fungerande ställe och fly till när man upplever dessa symtom som fibromyalgi skänker mig när hösten kryper på. Men jag är lyckligt lottad för jag har hittat ett sätt som får mig att drömma bort, att känna lättnad i vardagen trots smärta och trötthet. Jag har lyckan att ha en livlig fantasi. Den räddar mig många gånger och det är sådana gånger som skrivningen liksom finns där av sig själv. Skrivningen ger mig tillfredsställelse, den ger mig lycka.  En bra skrivdag ger en sådan eufori så att allting känns lätt. En sådan dag som gör att jag längtar tills i morgon för att jag är nyfiken på var min fantasi tänker ta mig då. Är det en sådan dag som som man tar små noteringar i alla de små skrivböcker jag bär runt på? Är det en sådan dag som man kanske kommer fram med en briljant ny idé? Det enda jag vet  är att min fantasi kommer att ta mig någonstans.

När man är av en vänlig natur och vill det bästa av livet så har man också friheten att välja sina ord. Människans fria vilja är det starkaste vapnet man kan äga. Varför inte göra det bästa av det och alltid finnas där i den goda andan. Vi måste alla hjälpas åt för att få styr på det här skeppet vi alla åker med på, vår planet. Vi sitter i samma båt, vi ror alla mot samma mål, en gemenskap.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *