Sjuka barn och katt på rymmen..

För att fortsätta med vabuari så har jag fortfarande barn som är hemma från skolan och är sjuka. Till råga på allt har min raskatt, maine coon, bestämt sig för att rymma från sin rasthage. Jag vill inte att hon ska vara utekatt. Jag har läst en del om rasen och vad som sägs är att maine conner är för vänliga och försvarar sig inte mot katter utomhus. Vi såg henne tillsammans med en annan katt. Vet inte vems eller vad det är. Jag vill inte ha kattungar. Vad gör man. Hon stack så fort jag kom ut. Det sista jag vill är att behöva ta henne till veterinären efter hennes lilla utflykt. För den delen är det kallt ute samt en klar natt. Så natten blir inte rolig för henne som inte är van att vara ute. Eller vad säger vi om rovdjuren som finns här. Vi bor liksom på landet. Dessutom är mina flickor sjuka. Inget allvarligt men ändå. Sjuka barn kan vara lite klängiga. Vill inte äta. Ja ni vet hur det kan vara. Det blir alltid lite svårare för mamma att fixa och greja. Disney junior går hela dagen. Kan också vara tröttande för en mamma… :-).

”Åar vet att det inte är någon brådska. Tids nog kommer vi fram.”
– Nalle Puh

16 svar på ”Sjuka barn och katt på rymmen..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *