Böcker skapar glädje

I dagarna kom det hem nya böcker. Jag älskar böcker. En av böckerna handlade om numerologi. Det fascinerar mig, tänk vad det stämmer. Man räknar ut siffror utifrån sitt födelsedatum samt sitt födelsenamn, för- och efternamn. Jag har läst om livsöde- öde- själ- person- bland annat. Det stämmer faktiskt väldigt väl i de ställen man kan direkt peka på, sedan även att man lär sig lite om sig själv. Jag har även kollat på min sambo, även mina barn. Jag tycker att det stämmer väldigt väl. Visst är det intressant? Visst finns det krafter/energier som är starka och styr oss, som ebb och flod. Som kärlek är en kraft. Eller hat. Som glädje är en kraft. Eller sorg. Som omtanke är en kraft. Eller avundsjuka.

Ta tillvara på era egna fria val. Välj rätt. Välj något som gynnar dig och all mänsklighet.

”Sann lycka grundar sig på de andliga egenskaperna kärlek och medkänsla, tålamod, tolerans, försonlighet, ödmjukhet och så vidare. Det är dessa som skänker lycka både åt oss själva och åt andra.”

Dalai Lama

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *