Små ord i en blogg

Kaos. Det råder kaos i vår värld. Man kan nästan känna dyningarna under fötterna. Allting vänds upp och ner. Kaos och jag vet inte vad man ska göra. Fyra barn har jag, tre barnbarn. Man vill finnas där, stötta och trösta. Men när problem hopar sig, saker faller överallt och samtidigt. Jag står mitt i och försöker att överleva. Man kan nästa höra kraset när det rasar runt en. Men jag står här stadigt. Jag finns för min familj. Mitt hjärta är stort, jag har plats för er.  När jag hör hjärtslagen i öronen så slår de för er. För jag älskar er. Jag brister av stolthet bara av att veta att ni finns där. Jag känner mig älskad och behöv. Det gör mig till någon. Jag är någon. 

”En stenhög slutar att vara en stenhög i det ögonblick en människa stannar i begrundan för den och inom sig skapar bilden av en katedral”

Antoine de Saint-Exupéry  (1900-1944)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *