En dag i barnens tecken.

Verkligen i ordets rätta betydelse. Idag har varit helt vigt till barnen. Det började med att jag blev väckt i morse, min äldsta dotter ville komma över och hälsa på. Hem kommer hon med mitt yngsta barnbarn som snart är tio månader. Så förmiddagen var vigd till dem. Sedan hann jag nog ligga och vila cirka 15 minuter och sedan var småflickorna hemma från skolan. Då var det full fart igen. De hann inte ens ta av sig ytterkläderna förrän det var tjat att de skulle iväg och köpa julklappar. Så in i bilen och iväg. Visst hann vi med en vända på Leos lekland också när vi ändå var ute och åkte.

Så för att komma till det som jag tog upp igår, så försöker jag verkligen att leva i nuet. Att inte stänga mig inne och bli helt osocial och kanske till och med utveckla social fobi igen. Nej tack. Visst blir jag väldigt trött men man blir samtidigt pigg i själen på ett skönt sätt för att man gör något. Försöker att komma igång. Varje dag. Så dag är jag nöjd med vad som jag presterat.

 

”Lycka är när vad du tänker, säger och gör är i harmoni”

Mahatma Gandi

2 svar på ”En dag i barnens tecken.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *