Efter botten finns bara vägen upp..

När man är en person som har en personlighet där man åker berg o dalbana i energierna. Jag är en sådan driven person som kan driva extremt i långa perioder. Helst om det är någonting som intresserar mig mycket. Men efter en period med extremt driv så kommer alltid en period med låg energi. Där svarar inte kroppen eller hjärnan. Jag vill bara sova. Viljan att göra någonting alls är helt borta. Utmattad hjärna och utmattad tjej. Precis som jag har beskrivit förut så är skriva och ord min allra största passion. När man i lugn och ro får sitta i sitt eget huvud, i sin egna fantasi och skapa fiktiva historier, där är jag i paradiset. Så ja…. mitt drömyrke är författare. Jag är en omättlig fan av personer som uppfyller sina drömmar, som aktivt jobbar mot ett mål och sedan lyckas. Måste man vara en sjuk människa. Sådana tankar kan komma upp i bland. Men som sagt omättlig beundrarinna av målsökande personer som aldrig ger upp….

 

Skjut inte upp till morgondagen, det du kan göra idag….

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *