PMS- det med..

Precis som inte jag har nog, PMS! Dagar där man bara tappar all livslust. All ork, all lust, bara sängliggande. Sådana dagar tackar man för ljudböcker. Nog för att jag älskar att läsa böcker själv, men med utmattningen fungerar det bara inte. Jag somnar. Jag hoppas bara att jag någon gång kan komma tillbaka till att få läsa själv, få känna papperprasslet mellan fingrarna. Få hålla i böckerna… det är en underbar känsla. Men hur ska man orka. Utmattning, fibromyalgi varje dag, så sedan på det PMS. Ibland är det svårt att vara född till kvinna. Alla hormoner, förväntningar, att man ska orka med både arbetsliv och familjeliv. Vi måste uppfostra våra söner till att finnas mer tillgängliga i familjen. Inte bara som familjeförsörjare utan även som fysiskt stöd till allt vad familjeliv innebär. Hjälpa den kvinnliga energierna fram, få mer jämvikt mellan yin och yang.

 

“Genom medkänsla och kärlek kan vi lösa många problem och erfara sann glädje och frid.”

Dalai Lama

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *