Ett blodprov

Idag har jag varit iväg och tagit ett nytt blodprov igen för järnvärdet. Jag har en förmåga att åka lite berg och dalbana i järnet. Nu har alla symtomen återkommit som yrsel, huvudvärk, andfåddhet och blekhet. Jag har även ett udda symtom som kommer och går vet inte riktigt vad det hör till men det är att jag bli blå om läpparna. Det kan i iallafall vara skönt att få ett svar på om det är järnet som spökar igen.

Annars går dagarna i sin gilla gång. Vissa dagar upp och vissa dagar ner. Vissa dagar gör jag nästan inget annat än att sova. Jag har lite svårt att klara av för mycket stimuli på en dag. Det brukar kosta i några dagar efter.

 

“Livet är det som händer medan du gör upp andra planer.”
– John Lennon

 

 

21 svar på ”Ett blodprov”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *